Diensten

Over Mij

Mijn naam is Reitse van Mourik en ik ben een freelance fotograaf en designer. In opdracht maak ik portretfoto’s en breng ik evenementen in beeld. Ik zorg er altijd voor dat mensen er op hun best uitzien. Tijdens evenementen leg ik de unieke sfeer vast en ik maak beelden die veel expressie en emotie uitstralen.

Hoewel mijn focus ligt op de fotografie, heb ik ruim 10 jaar ervaring als grafisch vormgever en web designer. In deze tijd heb ik de uitingen verzorgd voor verschillende bedrijven en klanten. Ik creëer modern en strak vormgegeven designs die eenvoud en precisie uitstralen. Wat ik ontwerp varieert van drukwerk en branding tot het ontwerpen van websites.

Kwaliteit en precisie staan voor mij hoog in het vaandel en ik werk dan ook uiterst nauwkeurig. Je kunt ervan op aan dat we in samenspraak altijd naar een passende oplossing zoeken voor jouw specifieke project. Neem gerust contact met me op om te ontdekken wat ik voor je kan doen.

 

Mijn Diensten

Fotografie – Design – Computer Support

Fotografie

In opdracht maak ik portretfoto’s en breng ik evenementen in beeld. Met mijn foto’s zorg ik ervoor dat mensen er op hun best uitzien. Ik leg de unieke sfeer vast tijdens evenementen en ik maak foto’s die veel expressie en emotie uitstralen.

Design

Als grafisch vormgever creëer ik modern en strak vormgegeven designs die eenvoud en precisie uitstralen. Wat ik ontwerp is gevarieerd. Zo kun je bij mij terecht voor drukwerk, logo’s en visitekaartjes.

Computer Support

Ik breng je computer weer op orde. En ik help met het vervangen van onderdelen, upgraden van de computer of het geven van koopadvies. Verder bouw ik stille en krachtige computersystemen op maat.